Göcsej Ép-Ker Kft.

Rigips Rimano 3-6 gipszes vékonyvakolat

A Rigips gipszes vékonyvakolat 3-6 mm vastagságig (német nevén Schottwiener Haftputzgips) kellősítő réteg nélkül felhordható. A bedolgozás nem igényel drága gépi berendezést, ugyanis a kézzel vagy keverőszárral a szárazkeverék egyszerűen bekeverhető.

Alkalmazási terület: A gipszes vakolat egy finom vékonyvakolat, relatív sík, nedvszívó felületek glettelésére. Megfelelő alapfelületek, például a zsaluzott betonfelületek, vagy a gázbeton-szerkezetek. Csempeburkolat alá nem alkalmas. A belsőtéri glettelőgipsz korrózióvédelem nélküli acélszerkezeteknél, kötőelemeknél és vasalásoknál nem alkalmazható.

Rigips Rimano 3-6 gipszes vékonyvakolat

Rigips Rimano 6-30 gipszes vakolat

A Rigips gipszes vakolat 6-30 mm vastagságig (német nevén Schottwiener Fertigtünich) kézi vakolású készre vakolóanyag beltéri felhasználásra.

Alkalmazási terület: A gipszes vakolat, mint durvább gipszes vékonyvakolat, alkalmas új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső szerkezeteinek beton és stabil falazott szerkezetek vakolására, beleértve a szokásos páratartalmú helyiségeket, lakóházak konyháit és fürdőszobáit is. Csempeburkolat alá ragasztásos technológiával alkalmas!

Rigips Rimano 6-30 gipszes vakolat