Göcsej Ép-Ker Kft.

Homlokzatszigetelés

Otthona belső tereinek kellemes hőmérsékleten tartása és fűtési költségeinek csökkentése céljából elengedhetetlen feltétel, hogy lakóingatlanához megfelelő minőségű és vastagságú hőszigetelő rendszert válasszon.

Az általunk kivitelezett és forgalmazott rendszerek lehetnek polisztirol (EPS), vagy kőzetgyapot alapúak. A kivitelezés előtt fontos az épület állapotának, falvastagságának, falszerkezetének feltérképezése. Ezen információk birtokában választhatunk megfelelő típusú és vastagságú homlokzati hőszigetelő rendszert. Gyakori hiba a kivitelezések során az épületek különböző részeinek aránytalan hőszigetelése. Például, ha az ablak spalettákat vagy a lábazatot sokkal vékonyabb szigeteléssel látják el, mint a falakat. Szintén előfordul, hogy falak pára diffúziós tényezőjét figyelmen kívül hagyják és a megrendelő vagy a kivitelező csak a megfelelő hő-átbocsátási érték elérését tartja szem előtt. Hasonló hibák a későbbiekben páralecsapódást, penészedést, vagy egyéb komoly problémákat okozhatnak.

Fontos tehát, hogy mielőtt a beruházásba belevágna szakember segítségével, minden szempontot szem előtt tartva, az ingatlanára legmegfelelőbb típusú, vastagságú és minőségű homlokzati hőszigetelő rendszert válasszon.

LEGSZEBB HOMLOKZAT DÍJ NYERTESE

2012-ben Magyarországon a legszebb homlokzat díját a Göcsej Ép-Ker Kft. kivitelezésében készült ház nyerte.

(Nagy méretű kép megtekintéséhez, kérjük kattintson a képre!)